Range Web Development

OPOZORILO!

Ta spletna stran uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletnih storitev in fukncionalnosti, ki jih brez piškotkov ne bi mogli nuditi. Z obiskom in uporabo spletne strani soglašate s piškotki. Več o piškotkih

V redu

Pravilnik o piškotkih

Novi Zakon o elektronskih komunikacijah (Uradni list št. 109/2012), ZEKom-1 je v pravni red prinesel nova pravila glede uporabe piškotkov in podobnih tehnologij za shranjevanje informacij ali dostop do informacij, shranjenih na računalniku ali mobilni napravi uporabnika.
Zasebnost uporabnikov je za nas zelo pomembna, zato si prizadevamo, da uporabnikom ponudimo vse informacije o piškotkih, ki jih uporabljamo na naši spletni strani, da omogočimo boljše delovanje spletne strani in prijetnejšo uporabniško izkušnjo.
Pridobljene informacije in podatke bomo skrbno varovali ter jih uporabljali izključno za potrebe izvajanja storitev.


1. O piškotkih

Piškotki niso nič novega, vsi obiskovalci spletnih strani imamo na svojih računalnikih, tablicah, mobitelih shranjenih že veliko piškotkov z različnih spletnih strani. Novo je zgolj to, da z novo zakonodajo (ZEKom-1) prihaja do sprememb glede obveščanja oz. soglašanja obiskovalcev z njihovo uporabo.


2. Kaj so piškotki?

So male besedilne datoteke, ki jih večina spletnih mest shrani v naprave, s katerimi uporabniki dostopajo do interneta z namenom prepoznavanja posameznih naprav, ki so jih uporabniki uporabili pri dostopu. Njihovo shranjevanje je pod popolnim nadzorom brskalnika, ki ga ima uporabnik - ta lahko shranjevanje piškotkov po želji omeji ali onemogoči. Piškotki niso škodljivi in so vedno časovno omejeni.


3. Zakaj so piškotki potrebni?

So temeljnega pomena za zagotavljanje uporabniku prijaznih spletnih storitev. Interakcija med spletnim uporabnikom in spletnim mestom je s pomočjo piškotkov hitrejša in enostavnejša. Z njihovo pomočjo si spletno mesto zapomni posameznikove preference in izkušnje, s tem je prihranjen čas, brskanje po spletnih mestih pa bolj učinkovito in prijazno.

Nekaj konkretnih primerov uporabe piškotkov:

  • za boljšo uporabniško izkušnjo spletne strani obiskovalcem prilagodimo prikaz vsebine glede na pretekle obiske
  • za shranjevanje izbire pri ustvarjanju ožjega izbora naprav in ponudbe ter njihove primerjave
  • na delih spletnih mestih, kjer je potrebna prijava, vas ohranimo prijavljene
  • za prepoznavanje vaše naprave (računalnik, tablica, mobitel), ki omogoča prilagajanje prikaza vsebine vaši napravi
  • za spremljanje obiska, kar omogoča preverjanje učinkovitosti prikaza vsebin in ustreznosti oglasov ter stalno izboljšavo spletnih strani
  • za delovanje določenih storitev so nujni (npr. spletne banke, spletne trgovine in druge oblike e-poslovanja, …)

4. Onemogočenje piškotkov

Vi odločite, ali boste dovolili shranjevanje piškotkov na vaši napravi. Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v vašem spletnem brskalniku.

Za informacije o nastavitvah za piškotke izberite spletni brskalnik, ki ga uporabljate.


Če piškotke izključite, so lahko nekatere možnosti spletne strani onemogočene.

 

LASTNI PIŠKOTKI SPLETNE STRANI http://heroeco-kolesa.si/

 

IME TRAJANJE GOSTITELJ VSEBINA
cookieaccept  1. avgust 2014 14:30:04 heroeco-kolesa.si DA
configuration na koncu seje heroeco-kolesa.si stran
jpanesliders_permissions-sliders na koncu seje heroeco-kolesa.si prikaz novic
jpanesliders_panel-sliders na koncu seje heroeco-kolesa.si prikaz novic
jpanesliders_sliders na koncu seje heroeco-kolesa.si prikaz novic
jpanesliders_content-sliders-111 na koncu seje heroeco-kolesa.si prikaz novic
jpanesliders_permissions-sliders-111 na koncu seje heroeco-kolesa.si prikaz novic
jpanesliders_permissions-sliderscom_content na koncu seje heroeco-kolesa.si prikaz novic
jpanesliders_module-sliders na koncu seje heroeco-kolesa.si prikaz novic
320974d143b03cea690b57e456778e58 na koncu seje heroeco-kolesa.si delovanje strani
25a729fe6f88f01686071e57a90e2793 na koncu seje heroeco-kolesa.si delovanje strani

heroeco-kolesa

O PODJETJU

Podjetje Hero Eco iz Indije, se je združilo s podjetjem Ultra Motor, oddelek za dvokolesnike, in prevzelo vse aktivnosti v ZDA, Veliki Britaniji in Nemčiji katere zdaj upravlja Hero Eco.

Hero Eco poslovni odelek se osredotoča predvsem na okolju prijazne izdelke in mednarodno trgovinsko dejavnost skupine. Podjetje Hero Eco trenutno prodaja svoje izdelke v več kot 80 državah po vsem svetu.

Hero Eco je začel razvijat svoja električna vozila pred več kot desetimi leti, kar je privedlo do prvih električnih skuterjev, lansiranih na indijskem trgu v letu 2007. Od takrat je družba prodala več kot 100.000 vozil v Indiji. Z več kot 50% tržnim deležem v segmentu električnih skuterjev je prevladujoči izdelovalec električnih koles v indiji.

Združitev s podjetjem Ultra Motor je bil dober strateški načrt iz več razlogov. V zadnjih štirih letih je bil vložen velik del sredstev v razvoj električnih koles, katera se zdaj prodajajo že v več kot 22 držav po vsem svetu. V kombinaciji z izdelki Hero Eco A2B in F4W vam zdaj lahko ponudimo najbolj celovito linijo električnih koles na svetu.

heroeco-kolesa

CILJI

Hero Eco ekipa je strastna skupina navdušencev in znanstvenikov osredotočenih na preoblikovanje podobe sodobnega električnega transporta.

heroeco-kolesa

VIZIJA

Podjetje T.T. d.o.o. bomo, kot glavni zastopnik znamke Hero Eco za Slovenijo, poskrbeli za kakovostne proizvode, storitve in izkušnje, ki navdušujejo stranke, navdihujejo zaposlene in imajo pozitiven vpliv na družbo in naš planet.

heroeco-kolesa

heroeco-kolesa